Welkom op de nieuwe website van Dopharma!

Dopharma bestaat bijna 50 jaar. Tijden veranderen. De markt verandert. De manier waarop mensen informatie zoeken verandert. En dus is het tijd voor ons om te veranderen.

Met trots presenteren we hierbij onze nieuwe website en huisstijl.

Onze heldere en gerichte boodschap

Dopharma: al sinds 1969 betrokken bij het welzijn van mens, dier en omgeving. Als familiebedrijf zien we de kracht van een servicegerichte samenwerking met onze partners. Als kennisbedrijf bedenken we voortdurend slimme en vooruitstrevende oplossingen voor onze relaties. We combineren daarbij de continue drive om te vernieuwen met zakelijk instinct. Dat betekent elkaar helpen én uitdagen een belangrijke bijdrage te leveren aan een gezonde veehouderij. Als leverancier en producent van kwalitatief hoogwaardige diergeneesmiddelen stellen we de eis vanuit de samenleving (Verbeter de veehouderij!) centraal in ons streven: een verbeterde veehouderij.

Dopharma; Healthy Livestock

Nieuw logo

Gebruikt u het logo van Dopharma op uw website of drukwerk? Dan verzoeken wij u om deze aan te passen. Om de benodigde bestanden te ontvangen, stuurt u een e-mail naar [email protected].