Wilt u onze website vaker gebruiken?

We kunnen ons voorstellen dat u onze website regelmatig bezoek, bijvoorbeeld voor het bekijken van productinformatie. Wist u dat u dan ook een snelkoppeling kunt maken op uw telefoon? Op deze manier bent u heel snel op de pagina die u nodig heeft.

Dit kan als volgt:

Vervolgens is het afhankelijk van uw telefoon hoe u deze pagina op kunt slaan als favoriet:

  • Windows Phone: open de URL met je browser (Internet Explorer), klik op de 3 puntjes onderin en klik op ”aan startscherm vastmaken”.
  • iOS: open de URL met je browser (Safari). Onderaan in de browser vind je een knop met ‘+’ teken of een vierkantje met pijltje omhoog, klik en kies ‘zet in beginscherm’ (Add to home screen). Tik op ‘voeg toe’ (Add) en het icoontje zal op je beginscherm verschijnen.
  • Android: open de URL met je browser, gebruik de menuknop en voeg hem toe aan de favorieten door ‘meer’ (More) te selecteren en daarna ‘Bladwijzer maken’ (Bookmark page) of ‘Favoriet toevoegen’. Tik op ‘ok’. Ga vervolgens terug naar het startscherm. Druk lang op een lege plaats op de achtergrond op je beeldscherm. In het menu dat nu verschijnt kies je voor ‘sneltoetsen’ en verder voor ‘Bladwijzer’ of ‘Favorieten’ (Bookmarks). Selecteer de bladwijzer/bookmark die je zojuist aangemaakt hebt. Het icoon van de ‘favorieten’ zal getoond worden.